Haapsalu toidupank on aidanud rohkem kui tuhandet peret

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annetatud toidukaubad.
Annetatud toidukaubad. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Haapsalu toidupangal täitub esmaspäeval, 14. märtsil viis tegutsemisaastat ja selle aja jooksul on abi antud rohkem kui tuhandele perele.

«2011. aasta veebruarikuus alustasime läbirääkimisi Eesti toidupangaga, et Haapsalus sarnast tegevust alustada. Selleks olid olemas nii sobiv laopind kui ka kogemus antud valdkonnas,» meenutas Haapsalu toidupanga eestvedaja Terje Marie Vihur Läänlasele.

Ta meenutas, et väike algus kasvas jõudsasti vabatahtlike ja annetatava toidu hulga kasvuga. «Tänaseks võtame vastu ja jagame saja tonni ringis toitu aastas ja abi saamisel ning abistamisel osalevad järjest rohkem ka Läänemaa vallad,» lisas ta.

Vihur sõnas, et Haapsalu toidupanga tegevus haarab väga mitmeid valdkondi ja selle põhieesmärk on toimetulekuraskustes lastega peredele ja mittetulunduslikele organisatsioonidele toiduabi võimaldamine.

Refereeritud artiklit saab lugeda Läänlasest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles