Piimapõud jätkub: Maxima piimalettidel haigutab endiselt tühjus (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maximas on piimaletid tühjad.
Maximas on piimaletid tühjad. Foto: Lugeja foto

Möödunud nädalal laekus mitu vihjet piimatoodete puudusest Maxima poodides. Selle põhjuseks olid logistikakeskuse tarneprobleemid, mille lahendamisega toona tegeleti, ent mitmes Maxima poes pole piimatooteid siiamaani.

Eile andis tähelepanelik lugeja toimetusele teada, et kolmapäeva õhtul haigutas tühjus ka Tartus asuva Saare Maxima lettidel. «Maxima kauplustes pole siiani piimatooteid saadaval - tooted lubati küll tagasi saada esmaspäevaks, kuid 10.märtsil avanes ikka veel selline vaatepilt,» kirjutas teine lugeja.

Maxima Eesti kommunikatsioonijuht Katja Ljubobratets tõdes möödunud neljapäeval, et poelettide tühjenemise põhjuseks on mõningad tarnehäired, mis ilmnesid uue logistikakeskuse järkjärgulisel käivitamisel alustatud testtarnete käigus.

Sellenädalaste teavituste kohta ütles Ljubobratets, et tegu pole enam tarneprobleemidega, sest need said möödunud nädalal likvideeritud. Ta sõnas, et arvatavasti on mõlema kliendi edastatud juhtumi puhul tegu hilisõhtuse ajaga, mil mõned kaubad olid lihtsalt otsa lõppenud või kaupluse töötajad valmistusid selleks, et uut kaupa müügisaali välja tuua.

Ta edastas eile Saare Maximas tehtud pildi, mille kohaselt on piimatoodete lett kaubast lookas, ent sellegipoolest on lugejatele viimase nädala jooksul Maximat külastades mõru maik suhu jäänud.

Foto: Maxima Eesti
Foto: Maxima Eesti Foto: Maxima
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles