Üleskutse: mida kindlasti kinnisvaraostul silmas pidada?

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kinnisvara, kodu. Algselt koos plaanitud ümberehitus võib lahkuminekul palju pahandust tuua. Pilt on illustratiivne.
Kinnisvara, kodu. Algselt koos plaanitud ümberehitus võib lahkuminekul palju pahandust tuua. Pilt on illustratiivne. Foto: SCANPIX

Eile vahendasime lugu USA perest, kellel kinnisvaraostul nahk valusalt üle kõrvade tõmmati: tuli välja, et unelmate kodu asemel müüdi perele remonti vajav sara, millele kõvasti tuleb peale maksta.

Mitme lugeja meelest on tegemist naiivsete inimestega, kes liialt usaldasid müüjat. Ent ka meie gallupile vastanutest teatas 15.1%, et usaldaks kinnisvaraostul vaid müüja antud informatsiooni ega hakkaks ise rohkem uurima.

Niisiis, head lugejad, andke kaaskodanikele nõu, kuidas petukaupa ära tunda? Mida kinnisvaraostul kindlasti peaks vaatama? Millised on teie kogemused müüjatelt ja maakleritelt saadud infoga? Soovitusi võib jagada nii kommentaariumis kui ka meili teel kodu@postimees.ee, samuti meie Kodu Kauniks Kodufoorumi lehel Facebookis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles