Kultusõlut ootab ees uuenduskuur (2)

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel-Markus Mikk / SL Õhtuleht

23 aastat muutumatuna püsinud Saku Originaali ootab ees järgmisel kuul uuenduskuur. Nimelt, muutub õlle maitse ja samuti muudetakse tuntud toote välimust.

Saku Õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm sõnas, et 23 aastat tagasi tõi Saku turule esimese kvaliteetõlle Eestis, mis on etaloniks enamikule Eestis joodavatest õlledest tänaseni. «23 aastat on Saku Originaali standard püsinud muutumatuna, kuid 22 päeva pärast muudame seda, et meie õllekultuur püsiks värske ka järgmised veerand sajandit,» sõnas Ärm.

Foto: Saku Õlletehas

Ta kirjeldas, et uus Originaal on läbinud põhjaliku värskenduskuuri, ehk õlu on maitselt rikkalikum, tugevama aroomiga, vähem mõrkjas, intensiivsema järelmaitsega ja tonaalsuselt kuldsem. 

«Lisaks toob värske standard ka uue välimuse ehk täna on juba poodides-restoranides saadaval värskem Originaal, hetkel veel reklaametiketiga «Värskeneb»,» rääkis Ärm. Juba 22 päeva pärast asendub see uuendatud välimusega tootega. «Pudel on esialgu sama suur, kuid kui võrrelda uue õlle kaelaosa praegusega, siis juba üks erinevus on märgatav,» lausus Ärm. Ta lisas, et kaupluses pudelit vaadates leiab paar vihjet veel, kui vaadata lisaks kaelale tagumist etiketti. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles