Järjekordne firma tuleb turule oma taksoäpiga (1)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksa takso.
Saksa takso. Foto: Mihkel Maripuu

Üle seitsme aasta tegutsenud Saksa Takso lahkus Taxifyst ning tõi turule Taanis välja arendatud äpi DRiVR.

Esimesena Eestis pakub Saksa Takso, uue nimega DRiVR, kellaajaliselt auto tellimise võimalust läbi äpi, mida jälgib ka dišpetser. Rakenduse saab alla laadida App Store'i ja Play poest.

DRiVR alustab teenuse pakkumist esialgu kahe erineva sõiduklassiga. Esimene on hinnasõbralik DrivrGO, mille teenust pakuvad peamiselt sõidujagajad kuni kümne aasta vanuste sõidukitega. 

Teine sõiduklass Drivr pakub juhiga autorendi teenust ehk tegu on vana nimetusega Saksa Takso rendiautodega. Kõik Drivr sõiduklassi juhid on professionaalsed autojuhid, kes peavad lugu hea teeninduse tavadest ja ei jää hätta linna tundmisega. Autodeks kasutatakse peamiselt kuni kuue aasta vanuseid keskklassi sõidukeid.

«Arvestades tormilisi arenguid Eesti takso- ja sõidujagamise teenuse turul ning meie soovi jätkuvalt pakkuda kliendile kindla kvaliteediga teenust, nägime ainuõige võimalusena tulla turule oma äpiga,» selgitab Driver Eesti esindaja Taavi Keedus.

Uus mobiilirakendus on saanud head tagasisidet ka juhtidelt, kelle arvates pakub see paremaid tingimusi kui Uber või Taxify, sest nende maksud on liiga koormavad.

Taanis arendatud äpp Drivr on võitnud FDIH E-commerce 2014 parima disaini auhinna. Lisaks Eestile töötab Drivr äpp täna ka Inglismaal, Islandil ja Leedus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles