Statoil lisab menüüsse lihavaba hamburgeri

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statoili teenindusjaam.
Statoili teenindusjaam. Foto: SCANPIX

Statoil uuendas hamburgerite valikut, lisades sortimenti nii lihavaba burgeri kui käsitsi valmistatud veisepihviga gurmeeburgeri.

«Jälgides klientide maitse-eelistusi ning tarbijakäitumist, täiendame pidevalt toiduvalikut – suve lõpus laiendasime teenindusjaamas kohapeal küpsetatud saiade ja pirukate sortimenti, seejärel tõime turule lahtised hot dogid ning nüüd on hamburgerite uuendamise kord,» ütles Statoil Fuel & Retail Eesti AS kaubandusdirektori kt Diana Veigel.

Kõik Statoili burgerid läbisid uuenduskuuri ning valikusse lisandus kaks uut toodet -  lihavaba burger praemunaga ning käsitsi valmistatud pihviga gurmeeburger, mida esimeste müüginumbrite põhjal eelistab iga neljas burgeriostja. Nendele, kes eelistavad liha mitte süüa, pakub Statoil lihavaba burgerit praemunaga.

Gurmeeburgeris kasutatakse käsitsi valmistatud pihvi, mille sisse on omakorda peidetud mozzarella juust. Värsked veisepihvid tarnitakse Statoili jaamadesse iga päev. Lisaks on gurmee burgeri koostises Royal sai, punane sibul, marineeritud kurk, jääsalat, Louisiana kaste, Cheddari juust ja hot dogi kaste.

Gurmeeburger. Foto: Statoil Eesti.
Gurmeeburger. Foto: Statoil Eesti. Foto: Statoil Eesti
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles