Veel üks tanklakett hakkab üha enam panustama kohvikupoolele

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alexela tankla Valgas
Alexela tankla Valgas Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Alexela jätkab oma tanklakohvikute renoveerimisega, ehitades käesoleval aastal nelja tanklasse uued ajakohased PAUS tanklakohvikud.

Alexela Oil juhatuse esimehe Ain Kuusiku sõnul on ettevõtte sihiks esmalt renoveerida ning seejärel laiendada oma tanklakohvikute võrku, mis hetkel katab kolmandiku ettevõtte tanklatest.

«Klientide tarbimisharjumused on oluliselt muutunud - oodatakse kvaliteetset, kiiret ja mugavat einestamisvõimalust,» sõnas Kuusik. Ta lisas, et seetõttu tõenäoliselt kaovad järk-järgult n-ö teeäärsed hamburgeriputkad ning paranevad ärivõimalused nüüdisaegsetel, kvaliteetse menüü ja hea teenindusega kiirtoidukohvikutel.

Alexela poolt renoveeritavad tanklakohvik-poed asuvad Tallinnas Õismäe linnaosas Ehitajate teel, Tallinna-Tartu maanteel Laeval, Paldiskis ning Tallinna-Pärnu maanteel Halingas.

Investeeringu kogumahuks on planeeritud pool miljonit eurot.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles