Linda Line avab hooaja tavapärasest varem

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindaliini katamaraan Merilin.
Lindaliini katamaraan Merilin. Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Linda Line kiirlaevad saavad sel aastal Tallinn-Helsingi liinil sõite alustada tavapärasest varem.

Kiirlaevadega Tallinn-Helsingi reisiliinil sõitev Linda Line alustab sel aastal reisijateveo hooaega juba 24. märtsil. Tavaliselt on jääolud sundinud kiirlaevu sadamase jääma kuni aprilli keskpaigani.

Linda Line’i juhataja Enn Rohula sõnul alustab laevafirma esialgu navigeerimist katamaraaniga Merilin ning sõidugraafikut tihendatakse teise laevaga veidi hiljem. «Vaatame, kuidas reisijad sedavõrd varase hooaja alguse vastu võtavad. Kui muidu oleme liinile läinud aprilli keskpaiga ja lõpu vahemikus ning eelmise aasta aprilli algus tundus juba väga varajane, siis nüüd oleme alustamas veel kaks nädalat varem,» rääkis Rohula.

Katamaraan Merilin ja selle laevapere on hooaja ettevalmistustöödega lõpusirgel ning hakkavad pakkuma kiireimat ühendust Tallinna ja Helsingi kesklinna vahel kuus korda päevas.

Linda Line Expressi kiirlaev väljub nädala sees Tallinnast tavaliselt kell 8, 14 ja 18 ning Helsingist kell 10, 16 ja 20. Erandiks on reeded, kui sõidud tehakse tihedamalt ja varem ning pühapäevad, mil liinile minnakse hommikul kaks tundi hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles