Populaarne deodorant põhjustas mehele põletushaavu

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

USA-st Virginia osariigist pärit Rodney Colley kavandab Old Spice'i vastu kollektiivhagi, kuna ettevõtte toodetud deodorant põhjustas mehele põletushaavu.

Colley lisas ligi kaks kuud tagasi Instagrami foto, millel on näha väidetavalt deodorandist põhjustatud põletus, vahendab Business Insider. Nüüd püüab ta ettevõtte vastu astuda, väites, et nende tooted võivad pahaaimamatutele klientidele tekitada nii löövet kui põletushaavu. Mehe advokaadi kinnitusel on nendega liitunud veel mitu tarbijat, kellele on Old Spice’i tooted põhjustanud samu probleeme.

Foto: kuvatõmmis Instagramist
Foto: kuvatõmmis Instagramist Foto: Kuvatõmmis

Kaebus puudutab järgmisi Old Spice’i tooteid: Old Spice After Hours, Champion, Pure Sport High Endurance, Arctic Force High Endurance, Bearglove, Lion Pride, Swagger, Fresh High Endurance, Aqua Reef, Classic Fresh ja Fiji.

Lisaks Colley’le on hiljuti ettevõtte Facebooki lehel kaebuse esitanud veel kaks meest, kellele on deodorandid samuti põhjustanud löövet ja põletust. Tarbijakaitse päringute lehel «Consumer Affairs» on sama teemat käsitlenud 160 tarbijat.

Old Spice piirdus kommentaariga, et nad testivad oma tooteid regulaarselt ning neid kasutavad igapäevaselt miljonid mehed. Väiksele hulgale kasutajatest võivad need tõepoolest põhjustada nahaärritust oma alkoholisisalduse tõttu, kuid see esineb koostisosana enamike tootjate deodorantides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles