Nordica käivitas pühapäevast uued lennuliinid

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordica värvides lennuk Tallinna lennujaamas.
Nordica värvides lennuk Tallinna lennujaamas. Foto: Mihkel Maripuu

Alates pühapäevast, 27. märtsist avas Nordic Aviation koostöös Adria Airwaysiga oma suvehooaja ja koos sellega käivitusid mitmed uued lennuliinid Tallinnast.

Vastavalt värskele Nordic Aviationi suvehooaja graafikule stardivad käesoleval nädalal uute aastaringsete otseliinidena Tallinnast lennud Berliini ja Viini. Samuti jätkatakse talvise Müncheni liini aastaringset teenindamist senisest palju tihedamate lennusagedustega. Lennud Münchenisse toimuvad Tallinnast nüüd kaks korda päevas, hommikul ja õhtul, pakkudes nii väga häid võimalusi ümberistumiseks ja jätkulendudeks. 

Suvehooajalistest lendudest käivitus 27. märtsil otseliin Pariisi. Lisaks alustatakse aprillis lendudega Nice’i ja Spliti, mais lisanduvad otseliinid Edinburghi ja Odessasse ning juuni alguses stardivad lennud Rijekasse. Nii teenindab Nordic Aviation koostöös Adria Airwaysiga käesoleval suvehooajal reisijaid Tallinnast kokku 16 otseliinil.

«Rõõm on kasutada siinkohal ära Adria Airwaysi pakutavat Star Alliance platvormi, mis avab eestlastele võimaluse lennata olulisest Euroopa transiitlennujaamast, Münchenist koostöös Lufthansa ja teiste partnerlennufirmadega edasi sihtkohtadesse üle kogu maailma,» ütles Nordic Aviationi juhatuse liige Erik Sakkov.

Käesoleva nädala keskel, 30. märtsil on Nordic Aviation üle minemas ka uuele Nordica kaubamärgile. Protsess uue brändiidentiteedi kasutusele võtmisel saab olema etapiviisiline. Järk-järgult hakatakse uuendama kõiki kandjaid, millest nähtavaimaks on Nordica identiteeti kandvad lennukid. Ettevõtte esimene uues värvikuues CRJ900 tüüpi lennumasin maandus Tallinnas 27. märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles