Eesti saab juurde üllatava asukohaga minispaa (1)

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Spaavaimustus Eestis ei rauge.
Spaavaimustus Eestis ei rauge. Foto: SCANPIX

Kui Jõgevamaal asuva Kuremaa ujula käesolev hooaeg lõpeb ja suvepuhkus algab, alustatakse seal minispaa ehitamist, mis peaks valmima juba 1. oktoobriks.

Minispaa rajatakse 174 ruutmeetri suurusele alale praeguse  suure ujumisbasseini kõrval, kus praegu asub panipaik, kirjutab Vooremaa. Tulevase minispaa suur bassein jagatakse neljaks osaks. Sinna rajatakse 30 sentimeetri sügavune beebibassein, 70 sentimeetri sügavune väikelastebassein, vastuvoolu ujumise ala ning 120 sentimeetri sügavune bassein, kus asuvad mitmesugused dušid, kosed ja mullivann. Atraktsioonid ei puudu ka lastebasseinidest: beebibasseini rajatakse väike kosk ning veidi suuremate laste basseini liumägi.

Minispaa alale tulevad ka aroomi-, soola- ja aurusaun.

Kui spaa valmib, siis tõusevad ujula külastajatele paratamatult  ka piletihinnad, kuid kui palju just, on praegu ennatlik välja öelda. Tralla sõnul kaalutakse edaspidi ka kiibiga käepaelte kasutamist, mis tähendab, et tavabasseinide külastajad saavad spaaväravatest sisse soodsama hinnaga. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles