Paljusid ärritanud kampaania tuleb taas

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coca-Cola ukselt-uksele kampaania tuleb jälle
Coca-Cola ukselt-uksele kampaania tuleb jälle Foto: The Coca-Cola Company

Eelmisel aastal alguse saanud kampaania, kus Coca-Cola töötajad käivad inimeste ukse taga ning jagavad karastusjooke ja toiduaineid, tuleb taas.

4. aprillil algab taas Coca-Cola ukselt uksele kampaania, mille eesmärgiks on kutsuda perekondi rohkem koos olema ja ühiseid õhtusööke nautima. Coca-Cola külastab üle Tallinna ja Tartu erinevaid kodusid ja jagab neile kingikotte, mis sisaldavad pudeli 1,25L Coca-Colat või Coca-Cola Zerot, millel on spetsiaalselt kampaania jaoks tehtud lõbus silt, mis kutsub koos sööma. Lisaks ka paari toiduainet, mida toiduvalmistamisel kasutada. 

 «Kuna eelmisel aastal sai meie pilootprojekt väga positiivse tagasiside, siis otsustasime kampaaniaga välja tulla ka sellel aastal ning lisaks Tallinnale külastame ka Tartu kodusid. Praegusel kiirel ajal söövad inimesed järjest vähem koos oma lähedastega ning meie kampaania eesmärk on kutsuda perekondi rohkem koos olema ja ühiselt mõnusaid hetki nautima,»  kommenteeris The Coca-Cola Company Baltikumi turundusjuht Ieva Matulaitiene.

Kampaania toimib järgmiselt: paar päeva enne külastust pannakse trepikodade ustele teavituskiri, kus informeeritakse, mis kuupäeval Coca-Cola kampaaniabuss nende juurde jõuab ning soovi korral on neil võimalus saada tore kingitus, mis õhtusöögi  rõõmsamaks muudab.

Lubatud päeval sõidab maja ette Coca-Cola logoga buss ning Coca-Cola kampaaniainimesed asuvad ukselt uksele ringi käima ja kingitusi jagama. Kampaaniainimesed tunneb ära punaste Coca-Cola logodega riiete järgi ning kampaania reeglites on väga rangelt kirjas, et Coca-Cola kampaaniainimesed ei lähe kunagi korterisse sisse ning samuti ei jagata kingitusi üksi kodus olevatele lastele.

Kampaania toimub tööpäevadel kell 15.30-20.30 ja nädalavahetustel kell 10.30-20.30. Tallinnas on kampaania perioodiks 04.04.2016-26.04.2016 ja Tartus 27.04.2016-01.05.2016.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles