Nuputelefoni saab muuta 50-euroseks hinnavõiduks (1)

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Telia kutsub kõiki oma kliente tagastama vanu mobiile ja tahvelarvuteid, et need kasutult sahtlinurka seisma ei jääks. Ühtlasi on klientidel võimalus ka oma katkine ja kasutu nuputelefon pöörata 50 euro suuruseks hinnavõiduks.

«Vana uueks» kampaania raames saavad kliendid ettevõttele tagastada nii oma vanu ja mittetöötavaid nuputelefone kui ka 1-2 aasta vanuseid nutitelefone ja tahvelarvuteid, et vahetada need uute ja moodsate seadmete vastu.

Praegu kuulub Telia valikusse 13 nutitelefoni ja tahvelarvutit, mille soetamisel kehtib garanteeritud soodustus -  kui klient toob tagasi isegi katkise ja väärtusetu nuputelefoni, saab ta uue nutitelefoni või tahvelarvuti kätte 50 eurot tavahinnast soodsamalt. Sellele lisaks on võimalik oma soodustust suurendada, ehk mida uuem ja paremas töökorras on tagastatav telefon, seda suurem on ka saadav soodustus.

Nii on võimalik näiteks Sony vee- ja tolmukindel tippmudel Xperia Z5 Compact soetada vähem kui 400 euroga, Lenovo tahvelarvuti Miix 300 32GB WiFi aga veidi enam kui 200 euroga. Telia avas oma veebilehel ka kalkulaatori, kus kliendid saavad mugavalt uurida tagastatava seadme võimalikku väärtust.

Kõik tagastatud tooted, mis on heas tehnilises seisukorras, taastatakse ja suunatakse taas mujal maailmas ringlusesse. Tooted, mida ei õnnestu taastada, utiliseeritakse vastavalt keskkonnanõuetele ja saadud materjalid suunatakse taaskasutusse.

Tele2 tootedirektor Katrin Aron sõnul on Tele2-l telefonide tagastamise teenus juba alates 2015. aasta novembrist. Kui palju raha klient vana telefoni eest saab, sõltub telefoni mudelist, seisukorrast ja vanusest. Ligikaudse summa saab klient arvutada Tele2 kodulehel. Väidetavalt on teenus on Tele2 klientide hulgas populaarne ning kliendid kasutavad seda usinasti.

Elisa suhtekorraldusjuht Marika Raiski kinnitas, et Elisal taolist pakkumist ei ole.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles