Skype kaob nutiteleritest

Maria Joost
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunist enam Skype lahendusega nutitelereid ei toodeta. Kel aga on nutiteleris Skype olemas, jääb see siiski alles.
Juunist enam Skype lahendusega nutitelereid ei toodeta. Kel aga on nutiteleris Skype olemas, jääb see siiski alles. Foto: Peeter Langovits

Selle aasta juunis lõpetab Microsoft Skype'i toetamise nutitelerites. Edaspidi saab Skype'i kasutada arvutites, tahvelarvutites ja telefonides.

Microsoft teatas, et kuna kasutajate seas on populaarsem Skype'i kasutamine kas nutitelefonis või tahvelarvutis, siis alates juunist nad enam Skype'i nutitelerites ei toeta.

«Alates 2010. aastast on Skype koostööd teinud mitmete teleritootjatega, et tuua Skype'is helistamise kogemus elutuppa,» seisab Windows Centrali koduleheküljel. «Aastate jooksul on Skype'i kasutamine muutunud, enamik inimesi kasutab Skype'i oma mobiiltelefonis, seda isegi siis, kui nad on elutoas.» Lisaks on kodulehel kirjas, et kuna Skype soovib pakkuda oma klientidele parimat kasutajakogemust meediaplatvormidelt, mida kliendid kasutavad, siis on neil mõttekas oma fookus suunata mujale kui nutitelerid.

Nutiteleriomanikel, kellel on Skype olemas, jääb see alles. Juunist alates enam Skype-lahendusega nutitelereid ei toodeta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles