Kontserdipiletite ostmine läheb märksa kallimaks

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piletilevi kontserdipilet. Pilt on illustratiivne.
Piletilevi kontserdipilet. Pilt on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh

 Alates 11. aprillist tuleb Piletilevi klientidel leppida senisest kõrgema teenustasuga, firma põhjendab hinnatõusu müügivõrgu ülalpidamisega seotud kulude kasvuga.

Teenustasud tõusevad Piletilevi 153 müügipunktis seniselt 0,60 eurolt 0,90 euroni, teatas Piletilevi. Teenustasu muudatus ei puuduta kolmekümmet müügipunkti, milleks on peamiselt kultuuriasutuste kassad - sealt saab pileti soetada jätkuvalt ilma lisatasuta. Samuti ei rakendu teenustasu elektroonilise pileti soetamisel internetipoest www.piletilevi.ee või Piletilevi mobiiliäpist.

 Piletilevi juhataja Jaanus Beilmanni sõnul on hinnatõus tingitud üldisest kulude kasvust. «Füüsilise müügivõrgu pidamine ja teenindamine on internetimüügist kulukam. Lai üle-eestiline müügipunktide võrk tagab piletite hea kättesaadavuse ka tõmbekeskustest kaugemale jäävatele inimestele ja neile, kes ei ole harjunud kultuuripileteid internetist ostma,» rääkis Beilmann.

 Ta lisas, et hoolimata internetimüügi osakaalu pidevast kasvust on füüsiline müügivõrk väga vajalik. «Müügivõrgust ostetavate piletite osakaal Piletilevi kogumüügis kõigub hooajast sõltuvalt kuni kaks korda, mis näitab, et väikeses Eestis on 183 müügipunktiga regionaalselt hästi levinud müügivõrk inimestele oluline,» tõi Beilmann näite.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles