Sel aastal teeb parvlaev Ruhnu saarele ligi 300 reisi

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Majandusminister kinnitas Ruhnu laevaühenduse sõidugraafiku ja veomahud.
Majandusminister kinnitas Ruhnu laevaühenduse sõidugraafiku ja veomahud. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

2016. aastaks on Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium, Saare Maavalitsus ja Väinamere Liinid OÜ kokku leppinud graafikud Ruhnu saarega ühenduse pidamiseks, kust selgub, et kolmel laevaliinil sõitev parvlaev Runö teeb tänavu saarele kokku ligi 300 reisi.

Nagu eelmisel aastal, peetakse ka sel aastal Ruhnuga ühendust kolme laevaliini kaudu. Sel aastal on planeeritud Ringsu-Roomassaare liinil teostada 122 reisi, Ringsu-Pärnu liinil 122 reisi ja Ringsu-Munalaid liinil 52 reisi.

Reise tehakse kiirlaevaga «Runö» maist oktoobri lõpuni – siis võtab saarega regulaarse ühenduse tagamise üle jälle lennuliiklus, mida teenindab BN Holding OÜ. Praegu veel talvist lennugraafikut väljas ei ole, kuna seda on oodata suve lõpupoole.

Graafikud töötati välja koostöös Ruhnu Vallavalitsusega. Graafikutes on tehtud ka muudatusi, eelkõige Ringsu-Pärnu ja Ringsu-Munalaid liinil, reisijad saavad uute ajakavadega tutvuda kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles