Vaata, millised poed on uues Kärberi kaubanduskeskuses

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kärberi uus kaubanduskeskus Lasnamäel.
Kärberi uus kaubanduskeskus Lasnamäel. Foto: Selver

7. aprillil kell 12 avatakse Tallinnas aadressil Kärberi 20 uus Kärberi kaubanduskeskus, kus suurimaks üürnikuks on 1900-ruutmeetrise üldpinnaga Selveri kauplus.

«Selles Lasnamäe piirkonnas puudus siiani laia valikuga tänapäevane toidupood, seega peaks uudis sealseid elanikke kindlasti rõõmustama,» rääkis Selveri keti juht Kristi Lomp. Kaubavalikul keskendutakse Kärberi Selveri värskele toidukaubale ning Selveri Köögi valmistoidule, aga ka igapäevastele esmatarbe- ja tööstuskaupadele. Samuti tuleb kauplusesse uuenduslik iseostlemise tehnoloogia SelveEkspress.

Kärberi kaubanduskeskuse omanikfirma Megaron Kinnisvara juhatuse liige Aivo Mark märkis, et vastvalminud hoones on kokku ligi 5500 ruutmeetrit äripindasid.

«Lisaks Selverile leiavad keskuses suuremate üürnikena asukoha spordiklubi MyFitness 1800 ruutmeetril, lisaks solaariumikeskus d-päike, kosmeetikapood L-Cosmetics, ilusalong Virsik, Norman Optika prillipood, Südameapteek ja Rikets Hulgi lillepood,» rääkis Mark.

Keskuses leiavad koha ka kodukaupade müüja Koduekstra, Zoo Lux lemmikloomade toidupood, arvuteid ning elektroonikatooteid müüv SybesShop, alkoholipood Araxes ja kiirtoidukoht Chow King. Juunis alustab keskuses tööd Grand Prix kasiino. Kõik üüripinnad leidsid kasutajad juba eelmise aasta jooksul.

Kärberi kaubanduskeskuse projekteeris Humana Projekt ja peatöövõtjaks oli aktsiaselts Megaron-E.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles