Uutes luksusbussides saab jalad sirgu lüüa (3)

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uued Lounge bussid.
Uued Lounge bussid. Foto: Lux Express

Alates aprillist toob Lux Express Tartu-Tallinna liinile üheksa uhiuut lounge'i-bussi, mis pakuvad veelgi rohkem võimalusi mugavaks sõiduks.

Uue bussi lounge'i osas on 15 suuremat istet, kus reisja saab jalad välja sirutada. Kokku jääb bussi 47 kohta. Igal reisijal on personaalne puutetundlik meelelahutuskeskus, reguleeritav iste, pistik elektroonikaseadmete laadimiseks ja lisaks saab ta tasuta kasutada kuumade jookide automaati.

Vastavalt ostuhetkele, väljumise nõudlusele ja kliendi sõiduharjumusest tulenevale lojaalsusoodustusele on Tallinna-Tartu liini tavaosas piletihind 3 kuni 12 eurot ning lounge'i-tüüpi kohtadel 9 kuni 15 eurot.

Bussitranspordi mugavuses ja kvaliteedis on viimase kümne aasta jooksul toimunud suur areng. «Juba täna on Lux Express Tartu-Tallinna liinil vääriline alternatiiv autole. Uute busside tulekuga on loodud ka kõige nõudlikuma inimese ootustele vastav ühistransport, mis pakub nii mugavust kui privaatsust ning mis saab autosõidule üha tugevamaks konkurendiks,» ennustas Saarpuu.

Lux Expressi juhatuse esimehe Hannes Saarpuu sõnul on tegemist täiesti uue Scania Irizar i8 bussimudeliga. «Uued tipptasemel bussid on tehtud Lux Expressi eritellimusel, et pakkuda reisijatele veel paremat reisikogemust, rohkem privaatsust ja mugavust, mida ei ole Eesti siseliinidel seni pakutud,» ütles Saarpuu.

Lux Express on aastaid olnud Eesti ja ka rahvusvahelisel bussiturul liider ja eestvedaja. Bussiettevõtte juhi sõnul on Lux Expressi eesmärk taas viia Eesti ühistranspordi kvaliteet uuele tasemele. «Meie eesmärk on luua kõik tingimused, et bussisõit oleks nauditav. Meie bussides veedetud aeg ei ole kindlasti raisatud aeg, sest seda saab kasutada nii tööks kui puhkamiseks või meelelahutuseks. Selleks on meie uutes bussides loodud kõik võimalused,» lisas Saarpuu.

Lux Express investeeris uute busside soetamisse ligi 4 miljonit eurot. Uued bussid hakkavad reisijaid teenindama Tartu-Tallinna liinil alates 18. aprillist.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles