Eesti moeblogijad kutsuvad taas turule

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti moeblogijad soovitavad kevadeks klassikalisi värve ja tegumoode
Eesti moeblogijad soovitavad kevadeks klassikalisi värve ja tegumoode Foto: Stockmanni kaubamaja

Edukas kirbuturusari saab taaskord järje ning seekevadine moeblogijate kirbuturg toimub 10. aprillil Tallinnas restoranis Foody Allen. «Otsustasime sel aastal rohkem kui kunagi varem kaasata uuemaid ja tundmatumaid blogijaid, et seda sõbralikku kogukonda veel enam laiendada ja tutvustada. Loomulikult on turul ka kogenud blogijad ja lugejatele juba tuttavad näod,» sõnas moeblogijate kirbuturu korraldaja Piia Õunpuu.

Blogijate riidekapid on šoppamiseks avatud, et anda moepostitustes nähtud riietele uus elu blogilugejate ja fännide seljas ning teha oma kappides ruumi suvisele kaubale.

Ürituselt ei puudu ka traditsiooniline meigi- ja soengunurk, kus igaüks saab lasta endale teha kauni punutise, seksika suitsusilma või küsida tasuta nõu meigi- ja soenguteemadel. Avatud on ka Foody Alleni köök, mis pakub moesõpradele hõrgutavaid pakkumisi salatitest pontšikuteni.

Oma osalemise on kinnitanud teiste hulgas Eesti üks edukamaid youtubereid Anita Sibul, blogija ja Sportlandi kampaaniastaar Iti-Pätrik Järve, taaskasutatud riietele keskendunud blogija Agnes Puust, tantsija, ettevõtja ja blogija Kätriin Kübar, stilist ja ilutoimetaja Valeria Melnikova, videoblogija Merlin Kase ning muidugi korraldajad-blogijad Piia Õunpuu ja Stella K. Wadowsky.

Neljandat korda toimuv blogijate kirbuturg on saanud oodatud sündmuseks kodumaises moekalendris. Lisaks ostmisele-müümisele on see ka üks väheseid sündmusi, kus lugejad saavad kohtuda internetist niivõrd tuttavaks saanud blogijatega ja vastupidi, blogipidajad näevad silmast-silma inimesi, kes jätkuvalt neid toetavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles