Tüdruku koti ärandanud vanaproua tagastas talle vaid dokumendid (13)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Humana müüja müüs pildil olevale naisele maha teise kliendi käekoti.
Humana müüja müüs pildil olevale naisele maha teise kliendi käekoti. Foto: Facebook/turvakaamera salvestis

Eile levis meedias juhtum vanaprouast, kes ostis Humana poest teadlikult ära käekoti, mille oli omanik poodlemise ajaks põrandale vedelema jätnud. Tänaseks on noor neiu tagasi saanud vaid kotis leidunud dokumendid.

Kuna sotsiaalmeedia abiga tuvastati koti ostnud isik kiirelt, palus kotist ilma jäänud tüdruku isa ostjal see tagasi tuua, et koolilaps oma asjad tagasi saaks ja arusaamatus oleks lahendatud, vahendab Saare maakonna päevaleht Meie Maa.

Olukorra tegi aga kummalisemaks see, et tütre dokumendid toimetas koti ostnud naine eile kooli - Kuressaare gümnaasiumisse - kuid kõik muu jättis endale.

«Kotis olid rahakott, pinal, kätekreem ja muud asjad. Dokumendid ja pangakaardi sain tagasi, aga sularaha, rahakotti ja teisi asju mitte,» täpsustas tüdruk.

Meie Maale teada olev pealtnägija ütles, et nägi, kuidas koti soetanud naisterahvas pärast Humana poest väljumist selle sisuga tutvus.

Ka Humana infojuht Mari-Helene Kaber ütles Postimehele, et turvakaamerate pildilt oli näha, kuidas ostja tutvus koti sisuga juba enne selle ostmist - «naine uuris eelnevalt kotti, vaatas sisse ja nägi, et seal on kellegi teise asjad ning otsustas seejärel, et peab selle ära ostma,» lisas ta.

Kaber tõdes, et tegu oli kahetsusväärse juhtumiga, kuid kuna tol päeval oli kaupluses päevahinnaks 3,5 eurot, polnud müüjal põhjust kotilt hinnasilti otsida.

Ta lisas, et müüjate sõnul juhtub kauplustes aegajalt seda, et inimesed jätavad oma üleriided stange peale, kuniks midagi muud müügisaalis selga proovivad ning näevad seejärel eemalt, et keegi järgmine proovib neid selga. Seetõttu tasub riideid ja käekotid poodlemise ajaks pigem müüja juurde hoiule anda.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles