Tasub teada - vaata, kuhu Soome sõitvad laevad sind viivad

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallink Star sõidab Länsi terminali.
Tallink Star sõidab Länsi terminali. Foto: Erik Prozes

Sõltuvalt laevafirmast satub Tallinnast Helsingisse sõitja nelja erinevasse sadamasse. Mõni neist on üsna kesklinnas, teistes tuleb linnasüdamesse jõudmiseks ühistransporti kasutada.

Vaata interaktiivsest graafikust, millisesse Helsingi sadamasse  laevad sind viivad. Sadama leidmiseks vajuta laevafirma nimele. Kui oled jõudnud poolde Soome lahte, siis tuleb vajutada paremal ülaservas olevale käele, et Helsingisse jõuda.

Alates 23. aprillist hakkab kruiisilaev Silja Europa sõitma Helsingi kesklinnas asuvasse Lõunasadamasse  senise Läänesadama asemel. See on Silja Line'i vana kodusadam.

Neil, kes harva Soome sõidavad, tasub ka meeles pidada, et Tallinnas ei välju  Linda Line mitte sadamast, vaid hoopis linnahalli juurest.

Tallinna sadama A-terminalist väljuvad M/S Finlandia (Eckerö Line), M/S Viking XPRS (Viking Line),  Princess Anastasia (St. Peterline).

D-terminalist saab Tallinki laevadele M/S Star, M/S Romantika, M/S Superstar,

M/S Baltic Queen ja M/S Victoria I.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles