Vaata, millised asulad saavad uued Omniva pakiautomaadid

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Omniva pakiautomaat.
Omniva pakiautomaat. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Omniva paigaldab aprilli ning mai jooksul väikelinnadesse ja asulatesse seitse uut pakiautomaati.

Aprillikuus algava laienemise raames paigaldatakse suurem osa uutest pakiautomaatidest väiksematesse linnadesse ja asulatesse ning kaks uut asukohta avatakse ka Tallinnas. Nii jõuab pakiautomaaditeenus mai keskpaigaks muuhulgas Kadrinasse, Antslasse, Lihulasse, Tamsalusse ja Tormasse. Tallinnas paigaldatakse uued pakiautomaadid Mustamäel Mustika keskuse juurde ning Lasnamäel Linnamäe Maxima juures.  Laienemine algab aprilli lõpus ning lõpeb eeldatavasti 16. maiks.

Omniva pakiautomaatide võrgu juhi Tanel Rauni sõnul muutub Omniva pakiautomaaditeenus üha paremini kättesaadavamaks ka maapiirkondades. «Märkimisväärne hulk e-ostlejaid elab just maapiirkondades, kus pakiautomaadist puudust tuntakse. Kuna linnad on meil juba automaatidega tihedalt kaetud, siis tulevikus paigaldame üha enam automaate ka asulatesse, kus pakkide saamine ja saatmine samuti populaarne on,» selgitas ta.

Sügiseks suureneb Omniva pakiautomaadivõrgustik Eestis 20, Leedus 22 ning Lätis 15 uue automaadiga veel 28 protsendi võrra suuremaks.

Pakiautomaadid on Rauni sõnul populaarsuse võitnud ööpäevaringse kättesaadavuse poolest. Samuti on automaadist lihtne pakki saata teise pakiautomaati, postkontorisse või kulleriga saajale otse koju. Vormistades saadetise eelnevalt Omniva e-teeninduses on võimalik pakki saata kogu Euroopasse ning saatmiseks kuluvad vaid loetud sekundid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles