Tanklaketi kütuse makseautomaat muudab tankija elu lihtsamaks

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Statoili kütuse makseautomaatides saab osta klaasipesuvedelikku ja kaminapuid.
Statoili kütuse makseautomaatides saab osta klaasipesuvedelikku ja kaminapuid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Statoili teenindusjaamade tankimisalal paiknevatest makseautomaatidest saab tänasest lisaks kütuse eest tasumisele maksta ka klaasipesuvedeliku ja kaminapuude eest.

«Võime öelda, et meie tankimisalal olevad makseautomaadid muutusid iseteeninduskassadeks – kui varem sai klient poodi sisenemata soetada vaid kütust, siis nüüdsest on tal võimalik osta ka klaasipesuvedelikku ning kaminapuid,» selgitas Statoili kaubamärgi all teenindusjaamasid ja mugavuspoode opereeriva Circle K Eesti AS-i turundusdirektor Diana Veigel.

Selleks, et osta puid ja klaasipesuvedelikku, peab klient enne tankimist kinnitama makseautomaadis soovi lisatooteid osta, seejärel saab ta alustada ka tankimisega. Lisatoodete valimisel prinditakse kliendile välja ostukinnitus ja lisaostu sooritamist tankuris näeb kassast ka Statoili klienditeenindaja.

«Testisime seda võimalust kahel eelneval nädalal Tallinnas Mustamäe, Sikupilli ja Laagri teenindusjaamade tankimisala makseautomaatides ning klientide tagasiside oli väga positiivne,» lisas Veigel.

Statoil täisteenindusjaamades on kõik kütusetankurid varustatud makseautomaatidega, mis ühtlasi annavad kliendile võimaluse valida, kas maksta kütuse eest kohe tankuri juures või siis poes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles