Saaremaa teetööd võivad segada praamile jõudmist (1)

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd võivad häirida praamile jõudmist.
Teetööd võivad häirida praamile jõudmist. Foto: Küllike Rooväli

Saare maakonnas alanud tee-ehitustööd toovad kaasa muudatusi liikluses ja välistatud pole ka ootamatud seisakud.

Maanteeameti Kuressaare esindus juhtivinsener Toomas Magus rääkis seoses Leisi–Triigi 1,8 km pikkuse riigitee alanud rekonstrueerimisega, et kuna praegune tee on kitsas, võib teeremont põhjustada parvlaevale kiirustajatele ebameeldivusi, kirjutas Saarte Hääl. Ehkki töövõtja peab oma tööd planeerima selliselt, et inimesed jõuaksid õigeaegselt laevale ja laevalt tulijad pääseksid ehitusobjektilt normaalselt läbi, võib alati ette tulla ootamatusi. Kuid ka ootamatuste korral ei tohi liiklus seista rohkem kui 5 minutit.

Kui aga enne parvlaeva väljumist peaks ikkagi liiklusseisak tekkima, siis informeerivad teemeistrid sellest kohe sadamat, et laev teaks viivitusega arvestada ega jätaks kedagi sadamasse maha.

Rekonstrueerimise käigus ehitatakse praegune 5 meetri laiune Leisi–Triigi teelõigu teekate 7 meetri laiuseks. Tööd lõpetatakse 30. juunil.

Seoses Viki–Kurevere teel asuva Oju jõe Sülla silla ümberehitusega suletakse sild tänasest kuni 11. juunini, s.o kaheks kuuks. Ümberehitustööde käigus lammutatakse silla vana pealisehitis ja ehitatakse uus laiem, normidele vastav pealisehitis.

Täispikka lugu loe Saarte Häälest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles