Võidurelvastumine Kuressaare-Tallinna bussiliinil kogub tuure

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GoBus
GoBus Foto: GoBus

AS Sareta langetas hommikul Kuressaarest Tallinna väljuvate busside piletihinna 11 eurole, mis tähendab, et ettevõte on kuu ajaga hinda nelja euro jagu allapoole viinud.

Kui veel nädal tagasi oli piletihind hommikustele Kuressaarest väljuvatele Sareta bussidele ja samade busside Tallinnast tagasi tulekul 13 eurot, siis nüüd on see langenud juba 11 eurole, kirjutab Meie Maa.

Siit saaks veel edasi minna, sest Facebooki suhtlusvõrgustikus küsitakse Kuressaare-Tallinn-Kuressaare pealinna sõidu eest sõltuvalt autojuhist 8–10 eurot.

AS-i Sareta juhatuse liige Henno Liiv on varasemalt hinna langetamist põhjendanud GoBusi bussi samal kellaajal väljumise ja Lux Expressi kampaaniaga.

AS-i GoBus juhatuse liige Enn Randmaa lubas, et ettevõte reageerib kindlasti Sareta-poolsele hinna langetamisele. «Kellegi jaoks ei ole see varsti jätkusuutlik - tervel kommertsliini turul käib praegu «vennatapusõda»,» tõdes Randmaa.

Refereeritud artiklit loe täismahus Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles