Humana kotisaaga jätkub: turvapildile jäänud naine eitab koti võtmist

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Facebook/turvakaamera salvestis

Möödunud nädalal puhkes skandaal, kui Humana kaupluse müüja müüs eksituse tõttu ühele kliendile poes viibinud teise kliendi käekoti koos tema isiklike asjadega.

Sel nädalal võttis Meie Maa toimetusega ühendust väidetavalt koti ostnud kliendi sugulane, kes ütles, et tegu on eksitusega, vahendab Meie Maa. Humana poolt väidetud kotiostjaga kinnitas, et turvalindi pildil lillas mantlis on küll tema, kuid koti ostu või vargusega ta seotud ei ole.

Naine tõdes, et juhtunud on mingi eksitus ja ta onsüdamepõhjani solvunud, et inimene lüüakse teenimatult üle Eesti häbiposti. Internetis alguse saanud skandaal läinud esialgu temast mööda ja juhtumist kuulis ta sugulase kaudu alles õhtul ja lehelugu ning pilti nägi ta järgmisel päeval ajalehes.

Ta möönis, et pildilt on näha, kuidas ta läheb turvakaamerast mööda, oma isiklik käekott käes. Poodi külastas ta pärast haiglaskäiku, et osta hooldekodus olevale vennale mõni sobiv T-särk, mida ta paraku ei leidnud.

Refereeritud artiklit saab lugeda Meie Maast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles