E-Selver laiendab haaret

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Sellest nädalast saab lisaks Tallinna, Tabasalu, Keila, Saue, Jüri ja Viimsi elanikele kaupu mugavalt koju või kontorisse tellida ka Saku, Männiku, Kiisa, Kiili, Maardu ja Kallavere tarbijad.

Lisaks on tegevuse algusest möödunud kuue kuu jooksul kasvanud ka Selveri e-poes müügil olevate toodete hulk viiendiku võrra, ulatudes juba 14 000 nimetuseni. Samuti on võimalik internetist ettetellitud kaubale Järve ja Pirita Selverisse ka ise järele tulla.

«Kliendipäringuid, millal me mõnes uues piirkonnas kaupade koju toomist pakkuma hakkame, on palju ning samuti soovitatakse igapäevaselt võtta sortimenti uusi tooteid,» ütles Selveri keti juht Kristi Lomp. Ta lisas, et kõikide soovidega tahame kindlasti tulevikus ka arvestada.

E-Selveri veebikeskkonnas saab tellimusi teha ööpäevaringselt ja kaupa on võimalik kohale tellida seitsmel päeval nädalas kella 10.00-22.00. E-Selveri veebipoest tellitud kaubad toimetatakse kohale spetsiaalselt toidukaupade veoks kohandatud külmutusseadmete autoga ja kuller toob kogu kauba mugavalt otse tellijani. 

Hommikupoolikul tehtud tellimus on võimalik kätte saada juba samal päeval. Maksimaalselt täidetakse tellimused ühe ööpäeva jooksul. Seda, kas kliendi aadress jääb e-Selveri kulleriteenuse piirkonda, saab kontrollida Selveri veebilehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles