Sampo esindused pakuvad täna täisteenust

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sampo Pank.
Sampo Pank. Foto: Peeter Langovits

Sampo Panga Kristiine, Lasnamäe Centrumi, Ülemiste, Tartu Ülikooli tn, Narva Fama ja Pärnu esindused on täna kella kaheni avatud ning pakuvad algselt planeeritud teenuste asemel kõiki pangateenuseid.

Algselt oli kavas esindustes nädalavahetusel teostada vaid Eesti krooni sularaha vahetust eurodeks.

Panga teatel on seoses euro käibeletulekuga kliendid erinevaid pangateenuseid enne ja peale aastavahetust tavapärasest aktiivsemalt kasutanud

Detsembris külastasid kliendid Sampo Panga esindusi tavapärasest kolm korda enam kui eelnevatel aastatel. Suurenesid ka tehingute arv ja käive sularahaautomaatides.

«Võrreldes 31. detsembri 2009 tehingute arvu ja käivet 2010. a 31. detsembriga, siis kasv on olnud 50 protsenti. Ka esimestel päevadel on sularahaautomaatide kasutamise aktiivsus olnud tavapärasest kõrgem,» lausus Sampo Panga europrojekti juht ja operatsioonide direktor Arvo Juhkami.

Kõikides Sampo Panga esindustes on võimalik kuni 2011. aasta keskpaigani eraisikutel kuni 15 000 euro väärtuses teha teenustasuta sissemakseid oma pangakontole.

 
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles