Lapsepilet maksis täiskasvanu omast rohkem

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Bussiettevõte Estonian Lines OÜ pakkus kampaania raames veebipoes tpilet.ee Tallinna-Kuressaare liinile piletit hinnaga 11 eurot, ent lapsepiletit justkui euro võrra kallimalt ehk 12 euroga.

Kolmapäeval avanes tpilet.ee kodulehel omapärane vaatepilt: valides Tallinnast reedel, 15. aprillil Kuressaare suunas kell 16.20 väljuva Estonian Lines OÜ bussi, oli müügisüsteemis punase kirjaga täispileti hinna kohta märgitud 11 eurot, kirjutab Meie Maa.

Veebilehel allapoole liikudes võis pärast sõidugraafikust märgata soodustusi. Muu hulgas seisis seal, et 7–15-aastase lapse pilet maksab 12 eurot. Sama palju ka pilet õpilasele. Üle 60-aastaselt reisijalt küsiti aga 9,50 eurot. Seega lapsepilet maksis justkui ühe euro võrra rohkem kui täispilet.

T-pileti infotelefonilt öeldi, et nende veaga tegemist ei ole, sest 11 eurot on Estonian Lines OÜ poolt kehtestatud kampaaniahind.

Estonian Lines OÜ juhataja Priit Kivi sõnul on neil praegu tõepoolest käimas kampaania. «Pakume soodsamalt ainult teatud arvu esimesi kohti kiirematele kampaaniahinnaga, internetist ostes 11 euroga. Kui need kohad on täis, rakendub tavaline hinnakirja hind, mis on 15 eurot,» ütles Kivi.

«Kui valitud reisile on saada kampaaniapilet, soovitame ka lastele selle osta Tallinnast Kuressaarde ja vastupidi sõitmiseks. Kahte soodustust korraga kasutada ei saa. Laste piletihinna soodustus on vajalik, sest kui kampaaniapiletid müüakse ruttu ära, siis lapsel on ikka võimalus kuni bussi täismüümiseni sõita soodsamalt, hinnaga 12 eurot,» lausus Kivi.

Pärast seda, kui Meie Maa juhtis Estonian Linesi tähelepanu T-pileti veebipoes olevale täispiletist kallimale lapsepiletile, tehti kodulehel muudatus ja nüüd maksavad seal ka sooduskampaania raames piletid 11 eurot, sealhulgas ka 7–15-aastastele lastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles