Sajaeurosed teksad lagunesid paari päevaga (5)

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultusteksade eluiga ostus üllatavalt lühikeseks.
Kultusteksade eluiga ostus üllatavalt lühikeseks. Foto: SCANPIX

Suur oli püksid ostnud mehe nördimus, kui Denim Dreami poest soetatud sajaeurosed teksad purunesid mõne päeva pärast ja seda veel intiimsest kohast.

«Ma ostsin ekstra Pierre Cardini teksad, mis ei maksnud vähe, et ehk kestavad kauem. Ikkagi  tuntud tegija ja hind polnud ka kõige odavam,» rääkis tarbijatoimetuse poole pöördunud Toomas. Viiendat päeva pükse kandes aga rebenesid  autosse istudes need  tagumikul  asuva tasku kõrvalt pikalt puruks. «Ma ei istunud mitte millegi otsa ega jäänud kuhugi kinni, see juhtus lihtsalt maha istudes,» kinnitas mees. Tagumiku välgutamisest päästis teda sel päeval vaid pikk pintsak. Mees ei jõudnud ära imestada, kuidas selline asi üldse võimalik on.

«Analoogse probleemiga ostjaid ei ole palju, kuna meie ettevõtte esindab premium-klassi toodete valmistajana tuntud brände, mille tooted on kõrge kvaliteediga,» ütles Põldma Kaubanduse (Denim Dream kaubamärgi omanik) turundusassistent Kätty Kupri. Ta tunnistas, et siiski esineb tootjapoolset praaki, mis tavapärase kvaliteedinormist erineb.

«Meie tooted on kõrge kvaliteediga ning viiepäevase kandmise järel purunevad püksid jäävad ilmselgelt meie standarditele alla ning kliendil on õigus toode välja vahetada,» lubas Kupri. Ta lisas, et ostja peaks esimesel võimalusel pöörduma kauplusesse. «Kui toodete puhul ilmneb, et tegemist on tootja praagiga, siis klient saab valida samas vääringus meelepärase toote või kui klient sobivat toodet ei leia, siis on kliendil õigus raha tagasi saada,» ütles Denim Dreami esindaja.

Toomas võttiski hüva nõu kuulda ja vahetas poes püksid ringi. «Mulle ei öeldud midagi, aga müüja vaatas neid pükse vastu võttes küll sellise pilguga, et küllap ma ei osanud neid õigesti kanda,» tunnistas mees. «Eks näis, kaua need uued samasugused püksid vastu peavad,» lisas ta.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles