Lugeja küsib: kas Tallink teeb kruiisi kohta eksitavat reklaami? (2)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silja Europa kruiisilaev.
Silja Europa kruiisilaev. Foto: Liis Treimann

«Tallink teeb juba nädalaid eksitavat reklaami Gotlandi erikruiisi kohta. Kodulehel on reklaam ja broneerimisvõimalus laevale Baltic Queen, kuid tegelikult hakkab sõitma Silja Europa, mis on 16 aastat vanem ja täielik rümakas. Tallinki infotelefonilt öeldi, et sõidab Silja Europa. Kui see pole tarbija petmine, siis ma ei tea, mis see on,» oli lugeja ärritunud.

Vastab AS Tallink Grupp kommunikatsioonijuht Luulea Lääne.

Andsime avalikkusele teada laevade vahetusest Gotlandi erikruiisil tõepoolest juba mõned nädalad tagasi, kuid müügisüsteemi ümberkorraldus laevade erinevuste tõttu (kajutite arv ja sätestus) võttis palju aega. Seetõttu ei saadud vahepeal ajakohastada ka online-süsteemide infot, kuna see on seotud keskse müügisüsteemiga.

Kõigi reisijatega, kes tegid broneeringu Baltic Queenile, võetakse peatselt ühendust, kui broneeringuid hakatakse süsteemis teisele laevale üle kandma. Ka süsteemides on uuendused tänaseks lõpule viidud, nii ka meie kodulehtedel.

Palume arusaamatuse pärast vabandust, kindlasti ei ole selle taga eesmärk reisijaid eksitada. Antud info laevavahetuse kohta andsime välja juba nädalaid tagasi.

Esimene erikruiis Gotlandile leiab aset 19. juunil.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles