Grillrestoran ajab pikanäpumeest taga (1)

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna elanike jaoks tuntud söögikoht Uulits Tänavagurmee otsib taga vanemat meesterahvast, kes mitmeid kordi on nende maja juurest ära viinud koristustarbeid.

Uulits Tänavagurmee kirjutab oma Facebooki lehel järgmist: «Tervist inimesed Uulitsa lähiümbrusest! Palun aidake meil tabada ulakas vanahärra, kes on meilt kõik rehad ja labidad jne oma rattaga korduvalt ära viinud! Tavaliselt liigub rattaga ning aeg-ajalt on tal ka pakikal korv/ämber! Härra tabamisele kaasa aidanud vihjete saatjale meeldejääv üllatus! Mees võib ka ise need meie maja taha tagasi tuua. Võib ka jagada.»

Uulits Tänavagurmee juhataja Mario Pärn ütles, et video pealt on nad sama meest varemgi näinud, kui ta jaanuaris-veebruaris käis esimest korda reha järel. «Mõtlesin, et ostan nüüd kevadel ühe korraliku reha, sest meil on vaja ümber maja aeg-ajalt riisuda," ütles juhataja. Tööriistu ei pidanud keegi vajalikuks siseruumidesse tuua ja nii need õue maja juurde jäetigi. Viimane intsident leidis aset sel pühapäeval. «Ilmselt ta teadis juba, kuhu tulla,» arvas Pärn. Kui esimesel rehal väga väärtust polnud, siis viimane sai ostetud Fiskarsi firmalt, seega võib kolme kadunud aiatööriista väärtus olla umbes 70 eurot.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles