Talgunädalal saab rongiga sõita poole hinnaga

Kerli Kivistu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeme Ära talguhuntidele on rongisõit poole hinnaga.
Teeme Ära talguhuntidele on rongisõit poole hinnaga. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron pakub Teeme Ära talgupäeval osalejatele poole hinnaga rongisõitu.

«Elron tunnustab kõiki Teeme Ära talgupäeval osalejaid ning pakub talgutele sõitjatele soodsamat piletihinda,» ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

Talguhundi passi ja isikut tõendava dokumendi esitamisel saab soodsama piletihinnaga reisida 2.–8. maini kõikidel Elroni liinidel, nii tava- kui ka ekspressrongides. Talguhundi sooduspileteid saab osta ainult rongist.

«Teeme Ära talgupäevad pakuvad igale inimesele mugavat võimalust, et lüüa kaasa Eestimaa korrastamisel ja kaunistamisel. Soovime omalt poolt kaasa aidata sellele, et usinad kätepaarid jõuaksid just sinna, kus neid enim vajatakse – merekultuuri aasta puhul näiteks Kloogaranda, Paldiskisse või Pärnusse,» lisas Mai Vahtrik.

Teeme Ära talgupäeva eestvedaja, Eestimaa Looduse Fondi juhatuse liige Tarmo Tüür ütles, et soodne rongisõit aitab kaasa talgupäeva õnnestumisele. «Talgunädalal liiguvad tuhanded inimesed aktiivsemalt mööda Eestit, sõites talgutele ja tagasi koju. Kuna rongiga on talgutele väga mõnus minna, innustab poole odavam pilet kindlasti ka rohkem talgulisi kodudest välja tulema ning talgutöödele käed külge panema,» lausus Tüür.

Ta lisas, et just praegu on õige aega valida talguveebist endale sobiv talgu ning panna end talgutele kirja aadressil www.teemeara.ee, samuti mõelda valmis plaan, kuidas on kõige mugava jõuda talgutele ja pärast koju tagasi.

Elron toetab Teeme Ära talgupäevi teist aastat, pakkudes talguhuntidele soodsamat piletihinda. Eelmisel aastal tehti talguhundi passiga Elroni rongides 1300 reisi, mullu anti talguhundi passe välja 6000. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles