Ülikallis kodu, mida keegi osta ei taha

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See Manhattanil Tribeca piirkonnas asuv ülikallis ridamajakorter teeb läbi juba teise hinnalanguse: nüüd loodetakse 24.8 miljoni dollariga ostja leida.
See Manhattanil Tribeca piirkonnas asuv ülikallis ridamajakorter teeb läbi juba teise hinnalanguse: nüüd loodetakse 24.8 miljoni dollariga ostja leida. Foto: RICH CAPLAN / CATERS NEWS/Caters News Agency

See Manhattanil Tribeca piirkonnas asuv ülikallis ridamajakorter teeb läbi juba teise hinnalanguse: kaks aastat tagasi tuli see esimest korda müüki, siis taheti selle eest 44 miljonit dollarit. Hind langes aga 38,5 miljonile dollarile ning nüüd loodetakse ekstravagantse sisuga elamisele ostja leida 24,8 miljoni dollariga, kirjutab Business Insider.

Foto: RICH CAPLAN / CATERS NEWS/Caters News Agency

Kellele kuulub aga see kolme magamistoa, aia ja katuseterrassiga ekstravagantse sisuga elamine, mille esmastel kuulutusse lisatud fotodel troonis elutoas tsikkel ja neoonvalgustus, superakvaariumist kõnelemata?

Foto: TREVOR TONDRO/NYT

Omanikuks on võidusõidufännist ettevõtja Alan Wilzig, keda peetakse Hollywoodi menuhiti «Wall Streeti hunt» kõrvalosatäitja Blair Hollingsworthi prototüübiks.

Foto: SCANPIX

Kalli kodu uutelt fotodel väga põrutavat interjööri enam näha pole, kuid garaažist leiab luksusmasinaid ja tsikleid. Müügikuulutust saab näha siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles