Kodukontserdid koguvad Eestis populaarsust

Kristel Trell
, Kodu.postimees.ee vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Torupilli linnaosas andis kodukontserdi kontrabassi ja saksofoni tandem Heikko Remmel-Aleksander Paal.
Torupilli linnaosas andis kodukontserdi kontrabassi ja saksofoni tandem Heikko Remmel-Aleksander Paal. Foto: Erakogu

Koduselt hubane ja mõnus, intiimne esinemispaik võlub Eestimaa muusikuid üha enam: kui aprill möödus Jazzkaare kodukontserte kuulates, siis maikuus ootab Loore Martma publikut kuuele kodukontserdile üle Eesti.

Jazzkaare kodukontsertide sarja avasid 20. aprillil Nõmmel Kadri Voorand, Liisi Koikson, Jaak Sooäär ja Paul Daniel, kes on andnud uue hingamise Veljo Tormise tsüklite «Ingerimaa õhtud» ja «Pulmalaulud» meloodiatele. 21. aprillil külvas Sibulaküla helidega üle talendikas noor pianist ja helilooja Holger Marjamaa. Kodukontserdil Veskimetsas esitasid 23. aprillil Teele Viira ja Kusti Lemba bluusi ja souli, samal päeval astus aga Tõnismäel publiku ette karismaatiline pianist Kirke Karja koos trummar Ott Adamsoniga.

Torupilli linnaosas kuuleb täna kontrabassi ja saksofoni tandemilt Heikko Remmel-Aleksander Paal ning Jazzkaare kodukontsertide sarja lõpetab 29. aprillil Randveres karimaatiline Norra laulja ja kontrabassimängija Steinar Raknes.

Maikuus kutsub laulev näitleja Loore Martma muusikahuvilisi Kuue Kodu Kontserte kuulama. «Mul on hea meel kutsuda kontserdile, mis seekord pühendatud kõigele, mis oma ja püha – me kodu, me pere, me sõbrad. Seetõttu saamegi seekord kokku kuues imelises kodus, mille head omanikud nii sulle kui mulle selleks üheks õhtuks oma koduuksed kontserdipaigaks avavad,» kõlab kontserdi tutvustus Facebookis. Kontserdid toimuvad 6. mail kell 18 Pärnus, 7.mail kell 18 Viljandis, 8. mail kell 16 Keilas, 12. mail kell 19 Tallinnas, 15. mail kell 16 Rakveres ning 20. mail kell 18 Tartus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles