Politsei hoiatab petvate müüjate eest (1)

Eleen Laasner
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm

Põhja prefektuur kirjutas oma Facebooki lehel, et kevadiste ilmade saabumisega on välja sulanud ka erinevad, peamiselt välismaist päritolu kauplejad, kes agressiivseid müügivõtteid kasutades pakuvad nii tänavatel kui ka kaubanduskeskuste parklates potte, panne, nuge ja muudki müügiks.

Alles pühapäeval teatati Põhja prefektuurile, et Keila linnas käisid korterite uste taga aasiapärase välimusega naised jopesid müümas. Kõigepealt tuli üks vene keelt kõnelev naine ja väitis, et kiirustab bussile, et jõuda Türki ja seetõttu oli tal kibekiiresti vaja maha müüa joped, mis lennujaamas muidu ära võetaks. Kümmekond minutit hiljem tuli ukse taha teine samasugune naisterahvas, jutt sama ja müügiks needsamad joped. Eakas naisterahvas ostiski joped ära, sest tal hakkas inimestest kahju. Naistel õnnestus kannatanult välja petta kokku 1100 eurot, kuigi jopede tegelik väärtus võis olla 100 euro kanti.

Politsei hoiatab, et sellistelt kauplejatelt ei tasu midagi osta, sest praktika näitab, et need on ebakvaliteetsed ning kauplejate eesmärk on lihtsalt heausksetelt inimestelt raha välja petta. «Vältige kontakti igasuguste agressiivsete kauplejatega ja keelduge otsustavalt ning andke intsidendist politseile alati teada!» seisab Põhja prefektuuri Facebooki lehel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles