Tallinna spordikeskus sulges päevapealt uksed (2)

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõusaal spordikeskuses Teras.
Jõusaal spordikeskuses Teras. Foto: Peeter Langovits/ Postimees

Tänasest sulges liiga kõrge rendihinna tõttu päevapealt oma uksed Tallinnas Rannamõisa teel asuv spordikeskus Teras.

«Teatame kahetsusega, et alates 9. maist lõpetab spordikeskus Teras tegevuse. Täname Teid aja eest, mille veetsite koos meiega,» teatas spordikeskus oma Facebooki lehel. Teates lisati, et spordikeskus Arigato võtab üle kõik kliendilepingud ning täpsemat infot jagab Teras lähiajal.

Spordikeskuse teenindusjuht Katrin Joutsi ütles Postimehele, et neil tuli spordikeskus päevapealt sulgeda liiga kõrge rendihinna tõttu. «Me üürime pinda ja paraku ei saanud me kinnistuomanikega kuidagi kokkuleppele, et hinda alandataks. Kahjuks ei suutnud me enam renti maksta ja meile öeldi päevapealt, et kolige välja,» rääkis Joutsi.

Ta kinnitas, et kõik kliendid saavad minna üle Arigato spordiklubisse sealsamas lähedal ning kes ei soovi Arigatos käima hakata, saab lepingu päevapealt ära lõpetada. Samuti, kellel on Terase ees võlgnevus, siis seda tasuma ei pea.

2013. aasta kevadel avatud spordikeskuses käis umbes tuhat inimest.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles