Sports Direct laieneb veel ühte kaubanduskeskusse

Maiken Mägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sports Directi kauplus
Sports Directi kauplus Foto: Jaanus Lensment

Spordi- ja vabaajatarbeid müüv jaekett Sports Direct allkirjastas lepingu, mille kohaselt avatakse sel aastal Eesti kolmas SportsDirect.com pood Kristiine Keskuses.

Kristiine Keskuse juht Mati Popsi sõnul on Sports Directi lisandumine keskuse suurüürnike hulka üks osa kaubanduskeskuse uuendusplaanidest.

Kuigi kaubanduskeskusse on tehtud palju investeeringuid selle atraktiivsemaks muutmisel, on sellel Popsi arvates jätkuvalt arenguruumi, mistõttu plaanitakse lähiaastatel kaasata uusi tugevaid tõmbenumbreid nii tuntud kui ka uudsete kaubamärkide näol.

Sports Directi regiooni juht Remi Aare sõnul kavandas SportsDirect.com kolmanda kaupluse avamist ligi aasta, et leida parim võimalik asukoht.

«Uue kaupluse avamine oli väga kaalutletud otsus – me ei soovi laieneda hoogsalt, vaid targalt. Kristiine Keskus sobib tänu oma heale asukohale ja tingimustele nii uute kui ka seniste klientide veelgi paremaks teenindamiseks suurepäraselt,» sõnas Aare.

Kristiine Keskuse SportsDirect.com hõlmab 1400 ruutmeetri suurust ala Kristiine keskuse teisel korrusel. Lähinädalatel algava kauplusepinna ettevalmistuse käigus ühendatakse Sports Directi kaubavaliku mahutamiseks mitmed senised väiksemad pinnad. Kristiine Keskuse SportsDirect.com avab uksed juba suve lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles