Burgerikett püüab sööjaid leida tasuta jooki pakkudes

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald'si uus kohv.
McDonald'si uus kohv. Foto: McDonald's Eesti

McDonald’s lisas menüüsse 100% Araabia kohvisordi, mille valisid välja külastajad. Uue kohvisordiga tutvumiseks pakutakse mai lõpuni kõigile tasuta hommikukohvi.

«Meil oli hea meel valida uus kohvisort välja oma külastajate abiga. Tänu sellele saavad külastajad nautida sellist kohvimekki, mida nad tõeliselt naudivad. Ootame kõiki uut kohvimaitset ise proovima - maikuu jooksul on võimalus teha seda tasuta,» sõnas McDonald’s Baltikumi turunduse ja digisuuna direktor Laura Jasenaite.

McDonald’s palus Eesti külastajaid uue kohvisordi valimiseks appi esmakordselt, korraldades märtsis kohvidegusteerimisi. Külastajate lemmikuks osutunud kohvisort on valmistatud sajaprotsendiliselt Araabia kvaliteetsetest kohviubadest ja seda toodab Paulig. Uuel kohvisordil on rahvusvaheliselt tunnustatud UTZ sertifikaat.

Tasuta kohvi pakutakse kuni mai lõpuni kõikides McDonald’s restoranides tööpäeviti kell 7.00-9.00. Täiendavat ostu tasuta kohvi saamiseks tegema ei pea.

McDonald’s kümnes Eesti restoranis ja McCafé kohvikutes pakutakse viit erinevat kohvijooki. Külastajate seas on populaarseim caffè latte (36 protsenti), järgneb cappuccino (27 protsenti), kohv piimaga (25 protsenti) ja must kohv (10 protsenti).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles