Ela nagu muiste: Pärnumaal ootab pererahvast ehtne rehetare

Kodu.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Unistad elust nagu ennevanasti? Siis on see rookatusega rehielamu, mille rehetoas iidne muldpõrand ning maja kõrval ootab laupäevaõhtuseid saunatajaid ehtne suitsusaun, sinu jaoks kui loodud!

Foto: KV.EE

Pärnumaal Eaveres ootab uut pererahvast 1905. aastal loodud 182m2 suurune rehielamu, kuhu mahuvad kaks magamistuba, elutuba ja rehetuba - viimases ongi säilinud ehtne muldpõrand. 

Foto: KV.EE

4267m2 suurusele kinnistule mahuvad aga ka ait-külalistemaja, suitsusaun ja kuur.  Vaata kuulutust Eesti suurimast kinnisvaraportaalist kv.ee.

Foto: KV.EE

Eesti on käimas ka maa-arhitektuuri ja-maastiku hoidmise riiklik programm, mis püüab kaardistada ja kirjeldada maailma taluarhitektuuris unikaalseid Eesti rehemajasid. Rohkem teavet ja häid näpunäiteid vana rehemaja renoveerimiseks saab nende ajaveebist. Üht vahvat lugu rehielamu taastamisest saad lugeda siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles