Rikkis parvlaeva asendab Mercandia

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Küllike Rooväli / Postimees / Scanpix

Parvlaev Mercandia alustas teisipäeval proovireise Kuivastu-Virtsu liinil, asendades tehnilise rikke tõttu seisma jäänud parvlaeva Ionas.

Parvlaev Mercandia jõudis Virtsu sadamasse reedel, 13. mail, mil alustati koheselt ka laeva ettevalmistamist liini teenindamiseks, teatas Väinamere Liinid OÜ.

Parvlaeval Ionas ilmnes esmaspäeval, 16. mail tehniline rike, mistõttu jäid ära viis graafikujärgset väljumist. Liiklus Kuivastu-Virtsu liinil on Väinamere Liinide teatel graafikujärgne.

Kuna parvlaeva Mercandia täiskoormusel liini teenindamiseks vajalikud ettevalmistused alles kestavad, siis Väinamere Liinid vabandab reisijate ees võimalike ebamugavuste pärast. Mercandia asendab Ionast kuni remonttööde lõpuni ja edaspidi täidavad graafikut vajadusel kordamööda.

Kuivastu- Virtsu põhigraafikut kannab parvlaev Hiiumaa ning teisel parvlaeval on praegu graafikus tööpäevadel neli reisi kummastki sadamast ajavahemikul kell 12:00-17:45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles