Majandustarvate kauplus asendub viinapoega

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haapsalu Kroonikeskus.
Haapsalu Kroonikeskus. Foto: Aldo Luud / SL Õhtuleht

Oksjonilt teenindusmaja ostnud Kroonikeskus OÜ lõpetas rendilepingu Jare majatarvete poega, kuna neis ruumides võtab peagi koha sisse SuPerAlko.

Teenindusmaja ostis Haapsalu Linnahoolduse korraldatud oksjonilt osta.ee keskkonnas 481 750 euroga Kroonikeskus OÜ, mis peab juba aastaid Rakveres, Tartus ja Võrus suuri kaubanduskeskusi, vahendab Lääne Elu.

«1. juunil peab plats puhas olema,» ütles Lääne Elule majatarvete poodi pidava ASi Jare omanik Gaido Virosiim ja lisas, et uued omanikud on suurte plaanidega suured tegijad ja pikka juttu ei aja.

AS Jare kolis oma Nurme tänaval tegutsenud värvipoe ja pikki aastaid Ehte tänaval olnud majatarvetepoe teenindusmajja kolm aastat tagasi ja pakkimine ning kolimine algas juba eile, kuid uusi poeruume veel pole.

Teine suurem teenindusmajas tegutsev pood on Kangadžungel. Samanimelise poeketi omanik Ailen Nõmberg ütles, et osaühing on Kroonikeskuselt seni saanud ühe e-kirja, mis sisaldas pakkumust ainult üürihinna tõusu kohta.

SuPerAlkost kinnitati, et pood tuleb sel suvel tõesti Haapsallu.

Refereeritud artiklit saab lugeda Lääne Elust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles