Sõidueksamit võidakse hakata läbi viima võõras linnas (4)

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõidueksam. Illustratiivne foto.
Sõidueksam. Illustratiivne foto. Foto: Stanislav Moshkov / Õhtuleht

Maanteeamet kaalub mõtet muuta sõidueksamite korda nii, et ühel päeval saab eksameid teha näiteks Võrus, järgmisel Valgas ja kolmandal päeval Põlvas.

Kuigi täpseid plaane veel paigas ei ole, võib see tähendada nii seda, et mõnes linnas tulevikus enam sõidueksamit teha ei saa, kui ka seda, et eksameid saab teha ainult mõnel konkreetsel nädalapäeval, vahendasid ERR-i raadiouudised.

Maanteeamet loodab juuli alguseks paika saada plaani, kuidas tulevikus sõidueksamite tegemist korraldada. Täna ei julge maanteeameti peadirektori asetäitja asendaja Tarmo Vanamõisa veel lubada, et eksami tegemise võimalus näiteks Valgas ka aasta või paari pärast alles on.

Seega võib tulevikus juhtuda nii, et kõik, kes soovivad sõidueksamit teha Valgas, peavad kohale minema näiteks esmaspäeval või teisipäeval. Kolmapäevaks lähevad eksamineerijad oma autodega Võrru ja siis saavad eksameid teha võrukad.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles