Rootslased otsivad üle saja miljoni krooni võitnud lotomängijat

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

Rootslased otsivad taga laupäeval suurvõidu saanud lotomängijat, kellega pole loteriikorraldaja veel suutnud ühendust saada.

Rootsi loteriikorraldaja Svenska Speli andmeil osteti 127 miljonit Rootsi krooni (~13,5 miljonit eurot) võitnud pilet Põhja-Rootsist Norrbotteni linnast Lulea kioskist, vahendab Local.

Tegu on Rootsis suuruselt kaheksanda lotovõiduga. Loteriikorraldajale on võitja isik teada ning temaga on püütud korduvalt telefonitsi ühendust võtta, kuid võitja pole vastanud. Svenska Spel pressiesindaja Pierre Jonssoni sõnul on tegu sel aastal seni suurima lotovõiduga.

Võidupileti müünud Pedram Torabi rõõmustas, et võit läks põhja poole, kuna paljud lotovõidud kuuluvad Lõuna-Rootsis elavatele lotomängijatele. «Suurvõit on praegu ainuke asi, millest lotomängijad räägivad,» sõnas ta.

Läbi aegade suurim lotovõit Rootsis - 237 miljonit Rootsi krooni (~25 miljonit eurot) - läks 2013. aastal Ida-Rootsis elavale kodanikule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles