Muuseum kutsub ekstremiste vahimehe keldrisse ööbima

Maiken Mägi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Saaremaa muuseumi koduleht

Saaremaa Muuseumi direktori Endel Püüa sõnul on külastajad tundnud huvi, kas Kuressaare lossis saab ka ööd veeta, selle asemel hakatakse aga pakkuma võimalust ööbida n.ö. vahimehe keldris.

«Seda teenust me esialgu ei paku, kuid tekkis mõte võimaldada teravaid elamusi armastavatel inimestel aega veeta põhjabastioni kehandis asuvas nn vahimehe keldris,» rääkis Püüa Meie Maale ning lisas, et see võimalus avaneb külastajatele arvatavasti juulis.

«Tegemist oleks ikka ööbimisvõimalusega ekstreemse ajaveetmiskohaga väikesele seltskonnale – sõpruskonnale või perele, kus magamiseks on kolm-neli kõva küljealusega nari,» lisas Püüa, kelle sõnul saab aega saab veeta ajaloolise kamina juures suure laua ümber.

Muuseumil on Püüa kinnitusel plaanis sisustada keldriruumid säilinud jooniste ja analoogiate järgi omaaegses stiilis ja pakkuda ekstreemsusi armastavatele inimestele võimalust keldris vahimeheelu harrastada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles