Maanteeameti Rapla büroos kaob võimalus teha sõidueksamit

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maanteeameti riiklik sõidueksam.
Maanteeameti riiklik sõidueksam. Foto: Tairo Lutter

Maanteeameti Rapla esinduses kaob alates 1. juunist võimalus sooritada sõidueksamit, kuid säilib võimalus teha broneeringu alusel teooriaeksamit.

«Sõidueksamit enam teha ei saa, teooriaeksamit saab anda selleks eelnevalt aeg broneerides,» ütles maanteeameti avalike suhete osakonna peaspetsialist Merit Mähar.

Alates 1. juunist on eelbroneeringute alusel võimalik Raplas sooritada raskevoetehnika sõidueksamit, raskeveotehnika registreerimiseelset ülevaatust ja nende arvele võtmist ning teooriaeksamit, teatas maanteeamet reedel.

Raskeveotehnika sõidueksamitele broneerimiseks tuleb helistada numbril 6501080, registreerimiseelse ülevaatuse broneerimine on võimalik kasutades maanteeameti broneerimiskeskkonda ja teooriaeksamiteks saab aja broneerida e-teeninduse vahendusel.

Ülejäänuid teenuseid on võimalik teostada maanteeameti e-teeninduskanalis või lähimas sobivas teenindusbüroos Sauel, Paides või Tallinnas, edastas maanteeamet. Aja kokkuhoiuks ja teenuse kvaliteedi tagamiseks palutakse kasutada eelbroneerimist.

Maanteeameti Rapla esinduses on olemas ka kliendiarvuti, kus on võimalik teha toiminguid e-teeninduskanali vahendusel ja broneerida sobiv aeg büroo külastuseks. Alates 14. juunist kolib maanteeameti esindus Raplas uuele aadressile Tallinna mnt 14. Ka uues asukohas on olemas kliendiarvuti, kinnitas ameti esindaja.

Maanteeameti maakonnabüroode töö ümber korraldamine ning Valga, Põlva ja Jõgeva büroo võimalik sulgemine on viimastel nädalatel tõusnud avalikkuse tähelepanu alla. Amet on kinnitanud, et võimalikud sulgemised otsustatakse juuliks. Maanteeamet on teatanud plaanist teha ameti senistest eksamisõidu vastuvõtjatest eraldi üksus.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles