La Muu sulgeb oma kohviku

Kerli Kivistu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
La Muu sulgeb Viru Keskuse kaubanduskeskuse Rahva Raamatus oma kohviku.
La Muu sulgeb Viru Keskuse kaubanduskeskuse Rahva Raamatus oma kohviku. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Eesti esimene ökojäätise valmistaja sulgeb Viru Keskuses oma kohviku. Ettevõtte sõnul pingutati kõvasti, anti aega ja prooviti erinevaid lahendusi, aga siiski päris õiget La Muu õhkkonda ei suudetud ellu äratada.

«Me ei süüdista kedagi – kõik töötajad olid väga tublid ja Rahva Raamat oli partnerina asjalik. Aga midagi jäi kogu aeg natuke puudu, näiteks klientide rahuolust, töötajate rõõmust ja kasumist. Nii pole ju mõtet rallit sõita,» selgitas La Muu juht Rasmus Rask sulgemise põhjust.

Kuid La Muu ei jää kauaks põdema. «Kõik ettevõtjad teavad, et väärtuslikum ettevõtluskoolitus on pankrot, seega pühime pisarad varrukasse ning teeme juba plaani, kuidas La Muu saaks kodukandis Kalamajas fööniksina tuhast tõusta,» sõnas Rask.

Seniks saab ökojäätist soetada La Muu käru juures. Samuti laupäeviti Telliskivi Kirbuturul või näiteks Telliskivi Tänavatoidufestivalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles