Eesti veebipood on maailma kiireim

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Eesti suurim ilutoodete e-pood MyLook kannab tänasest ka kiireima e-poe tiitlit. Veebipoe ostukorvis on kliendil võimalik valida kohaletoomise meetodiks PostPal kiirkuller ning kaup tuuakse Tallinnas ja selle lähiümbruses kohale keskmiselt 45 minuti jooksul. 

«PostPali lahendusega saame pakkuda oma klientidele enneolematut e-poes ostlemise kogemust, kus kaup jõuab kliendini ülikiirelt, samuti saab klient reaalajas kulleri saabumist jälgida,» selgitas Mylook turundusjuht Ivar Arulaid. «Nüüd ei pea enam veebipoe soodsamate hindadega tooteid mitu päeva ootama. Kui on vaja kiiresti kingituseks parfüümikomplekti või unustasid Pirita randa päikesekreemi kaasa võtta, siis on see suurepärane võimalus.»

«PostPali eesmärk on muuta e-poest ostmine lihtsaks ja kiireks ning  seeläbi suurendada e-poodide müüki,» lisas PostPali kaasasutaja Harry Kanistik.

MyLook veebipood alustas tegevust 2009. aastal ning 2014. aastal alustati toodete müüki ka Soome. Ettevõte postitab igapäevaselt oma klientidele üle 500 ilutoote.

PostPal on populaarne kullerite võrgustik, mis hakkas eelmisel aastal Tallinnas pakkuma veebirakendusel põhinevat kiirkullerteenust. PostPal ühendab e-poe automaatselt läheduses olevate vabade kulleritega ja toimetab kauba kliendini märkimisväärselt kiiremini kui tavaline kullerteenus, reeglina vähem kui tunni jooksul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles