Häiriv leid üllatusmunas: metamfetamiin

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Iirimaal Limavady linnas elav kuueaastane poiss leidis tee äärest heki seest Kinder Surprise üllatusmuna, mis sisaldas endas mänguasja asemel kotikest metamfetamiiniga.

Õnneks ei hakanud poiss kotikest avama, vaid andis selle isa kätte, kes viis leiu politseisse, vahendab Daily Star. Kohalik politseiinspektor Colin Shaw kinnitas, et politsei tegeleb juhtumiga.

«Üllatusmuna seest leitud kott sisaldas tõenäoliselt metamfetamiini. Tegu on tõsiselt murettekitava juhtumiga, kuna narkootikum oli jäetud lastele kättesaadavasse kohta, kuid võitlus nende tarvitamise ja müümise vastu on meie prioriteet,» rääkis ta.

Shaw märkis, et juhtum tuletab samuti meelde, et kahtlemata ei arvesta kurjategijad kohalike elanike ohutusega, kuid õnneks käitusid narkootikumi leidnud laps ja tema isa kiirelt ja korrektselt.

Eelmisel aastal leiti samuti tõendeid, et narkodiilerid on Kinder Surprise’i üllatusmunades asendanud mänguasju narkootikumitega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles