Tuntud firma imikute joogipudel põhjustab haigestumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline näeb Tommee Teppee joogikruusi kork välja seest poolt.
Selline näeb Tommee Teppee joogikruusi kork välja seest poolt. Foto: Metro.uk

Tuntud USA firma Mayborn  kutsub tagas kolm miljonit Tommee Tippee joogipudelit, kuna kasutajate seas on olnud palju haigusjuhte.

USA tarbijakaitse teatel võib lekkekindlate Tommee Tippee joogitopside klapil tekkida hallitus, kui seda korralikult ei puhastata, kirjutab CBS2. Firma on saanud 3066 kaebust topsidel esinenud hallituse kohta, mille tagajärjel on haigestunud enam kui 68 last.

Probleeme on viie mudeliga (First Sips Transition tass, Trainer Sippee tass, Sippee tass, Sportee pudel ja Insulated Swiggle/Sippee klaas).

 Probleemseid Mayborni joogipudeleid ja –tasse on müüdud  mitmete riikide kauplustes, aga ka veebipoodides ajavahemikus  2014. detsember kuni 2016 mai. Tarbijatel soovitatakse toote kasutamine koheselt lõpetada ning kauba tagastamise osas võtta ühendust Mayborn’iga.

Tommee Tippee tooteid müüakse Eestis mitmes kohas.

USA meedia hakkas Tommee Tippee joogikruuside hallitusest rääkima juba veebruaris, kui sotsiaalmeedias hakkasid levima fotod hallitanud korkidest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles